evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Arătarea  -  Arta de a purta un război  -  Outland  -  Cristerra  -  Greaţă  -  System Error  -  Ulysse şi Hector  -  Printre oameni  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Floarea de loldilal  -  Poporul perfect  -  Partida de bridge  -  Ignis  -  Striptease  -  Hora Ielelor, Pensiune III  -  Interviul  -  Turnul de calcar  -  Universul lent  -  Luminile oraşului XXI  -  Sender: High_Orbit_God  -  !NFERNUL (fragment): Autistul  -  Chat Room  -  Jocul Zeilor (VIII)  -  Omul-care-stătea-cu-nasul-în-flori  -  Lumina de jad  -  Luminile oraşului XIII  -  Furnizorul de vise  -  Acolo sus, vulbul  -  Jazzonia : Cartea Cruciadelor  -  Vânzatorul  -  Depozit.01  -  Lunea Maniacilor  -  Pescarul la apus  -  Sinucigaş plătit  -  Alfa şi Omega  -  Mărturisirea lui Abel  -  Tranzit  -  Legenda "OMU"-rilor  -  O scânteie într-un ocean de linişte  -  Drum fără întoarcere  -  Luminile oraşului XXX  -  Uitarea  -  Portiţa  -  Clocitorul Josh  -  Conştiinţa împăcată  -  Alertă !  -  Pulbere de stele  -  Descoperirea  -  Fortul  -  Drumul care nu se vede


Flida Flado

Ovidiu Bufnilă
ovidiubufnila.ning.comPublicat Duminică, 23 Octombrie 2005, ora 23:33

      Mi-am scos casca in Timpurile Rosii si apoi mi-am pus casca in Timpurile Roccoco.
      Inaltul Comdanor Kamzaia a spus:
      - Braddor, esti unul dintre cei mai haiosi inaripati din sistemele noastre valurite. Cateodata nu te inteleg. Ce vrei de fapt? Iti schimbi infatisarile, te valuresti, schimbi istoriile la secunda...
      - Tigrule, fototaxia iti joaca feste, i-am soptit eu pregatindu-ma sa-l valuresc intr-un fictional horror.
      Plaja se intidea pana hat departe iar eu tocmai coborasem de pe coama unui val magnetic ce venea de dincolo de orizontul nostru vizibil. Trebuia sa ma hotarasc si sa aleg un razboi. Marile Gnoze ma urmareau de o buna bucata de vreme si, in mod clar, aveau de gand sa se joace un pic cu destinul meu.
      Eram insa gata sa ma valuresc si sa le tin in sah. Ma pregateam sa construiesc noi sisteme valurite si sa pun in discutie eseistica din Mauna Lao care vorbea despre Bug bang ca singur punct de referinta in nasterea Universului.
      Peste alte doua, trei valuriri, Erzaia din Komtatomotor, Orasul Decrepit, ridicandu-si trompa argintie prin vazduhul liliachiu, mi-a soptit:
      - Flinda Flando!
      Ce creatura!
      L-am lasat in pace si am baut niste bere, am halit mici si am jucat table. In toata aceasta valurire, i-am zarit pe Eminem, pe Putin, pe Maria Magdalena, pe Batman, pe Clinton si pe Mata Hari, pe printesa Diana si pe Vaclav Havel, pe Elvis si pe Elington, pe Stalin si pe Mombassa, pe DJ Bobo si pe multi altii ca ei grabindu-se catre Ehren unde se zvonea ca ar fi venit Isus.
     

© Copyright Ovidiu Bufnilă


Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online