evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Jocul libertăţii  -  Meduza (III)  -  Fata mării, Poliana  -  Luminile oraşului XIV  -  Luminile oraşului IX  -  Nebunii lui Arrianus  -  Pasomii  -  Oglinda  -  Omul-care-stătea-cu-nasul-în-flori  -  Fugind pe cerc  -  Poveste de culcare  -  Ignis  -  Creatorul  -  Între ziduri  -  Renaşterea...  -  Altă Poveste(?) modernă  -  Somnul  -  Stiinta si tehnica  -  Omul invizibil  -  Scrisoarea  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (I)  -  Reactorul  -  Poporul perfect  -  Robotul  -  Stăpânul - Volumul I : Răpirea zeilor  -  Întunericul de dincolo  -  Visul demiurgului  -  Mărturisirea lui Abel  -  La lumina...  -  Experimentul  -  Genocidul  -  Camera de la capătul holului  -  Arma secretă  -  Molecula Vieţii de Apoi  -  Unde dai şi unde crapă!  -  Castravetele  -  10 minute pâna la explozie  -  Sete  -  Aripile din cer  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Luminatii, efemeride simbolice  -  Depozit.02  -  Eu, Singularul Absolut  -  Decablat  -  Sinucigaş plătit  -  Gândacul  -  Variaţiuni pe o temă mai veche  -  Strada Cosmos  -  Triunghiul roşu  -  Apariţie editorială: Victoriţa Duţu - "Ilinca"


Sărbători de iarnă în format electronic

Daca printre cadourile pentru cei dragi se numara si produse IT&C, aici gasiti citeva recomandari bazate pe raportul calitate-pret.

News TeamPublicat Duminică, 18 Noiembrie 2007, ora 07:43

      Se apropie sarbatorile de iarna, iar cadourile pentru cei dragi sint o parte importanta a acestora. In cazul in care v-ati gindit la o surpriza electronica, va prezentam citeva sugestii din diferite game de produse: camere video, camere foto, MP3 playere, telefoane mobile sau laptopuri. Toate cu un raport calitate-pret foarte bun si in fruntea plutonului in materie de tehnologie.
     
      In materie de camere foto, una dintre cele mai populare in acest an este modelul FinePix S700 de la Fujifilm. La un pret de 250 de dolari, camera prezinta o serie de caracteristici demne de mentionat. Are 7,1 megapixeli, o durata considerabila de viata a bateriei, comenzi manuale, un zoom optic de 10X si stabilizator de imagine. Se aprinde in mai putin de doua secunde, iar claritatea este buna chiar si la distante foarte mici. Cu patru baterii alcaline, ati putea face circa 475 de fotografii.
     
      La capitolul camere video, un model cu un raport bun calitate-pret este DCR-DVD408 de la Sony. Pretul sau este de circa 630 de dolari si unul dintre avantajele majore este usurinta de folosire. Va permite sa faceti filme de calitate in format 16:9, pe care le puteti viziona pe majoritatea DVD playerelor fara sa aveti nevoie de un computer sau de cunostinte de editare video.
     
      Are un zoom optic de 10X si un ecran tactil LCD de 2,7 inch. Un buton permite intrarea in modul Easy, care opreste majoritatea optiunilor din meniul camerei si o trece complet pe automat, o optiune buna pentru un incepator.
     
      Pentru cei care prefera telefoanele mobile inteligente, BlackBerry Curve 8300 este raspunsul. Este un smartphone de la Research In Motion (RIM), detine o tastatura QWERTY si este un hibrid de telefon mobil-PDA, mult mai orientat catre consumator, cu o camera de doi megapixeli cu blit si un zoom digital 3X. Pretul sau este in jur de 200-250 de dolari.
     
      Un MP3 player care ar putea fi cadoul potrivit este modelul flash Zen V de la Creative, un concurent serios pentru linia de iPod-uri Nano. Modelul intermediar, de 2GB, costa in jur de 170 de dolari, insa mai exista optiunile de 1GB sau 4GB. Poate servi drept reportofon, are un ecran OLED de 1,5 inch, puteti vedea continut video pe el si are si un radio FM. Ofera o calitate impecabila a sunetului.
     
      In materie de laptopuri, un raport calitate-pret foarte bun este oferit de MacBook Pro de la Apple. La 2.949 de dolari, notebook-ul ofera un procesor Core Duo T7700 la 2,4GHz, 4GB RAM, un hard de 160GB, precum si o placa video de exceptie, nVidia GeForce 8600M GT.
     
      MacBook Pro este un laptop foarte rapid, are tastatura luminata si ruleaza Windows fara probleme, chiar daca vine de la Apple. Cu o grosime de 2,5 centimetri si o greutate de circa 3 kilograme, acesta este cel mai usor laptop de 17 inch disponibil.

Sursa :   Cotidianul
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online