evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Nu vreau să fiu un erou !  -  Nouăsprezece zile (I)  -  Engel  -  Apocalipsa  -  Babylon Five: Mercenarii  -  Fragile  -  Diamantul  -  Lala  -  Luminile oraşului III  -  Către a opta zi  -  Taxi  -  Pojghiţa subţire a conştiinţei  -  Lumea prin ţeava puştii  -  Recurent  -  Chat Room  -  Uezen. Echilibrul lumilor  -  Păsări de pradă  -  Povestire  -  Improvizaţie (teatru burlesc)  -  Război total  -  Calul cruciatului  -  Mr. Loverman  -  "ªi caii se împuşcă, nu-i aşa ?"  -  Dona  -  Ultima ispitire a sfântului Anton  -  Meduza (III)  -  Zona 25  -  Luminile oraşului XI  -  Drumul care nu se vede  -  Arătarea  -  Uşa de la baie  -  Cinci personaje în căutarea unor măşti vesele  -  Arta de a purta un război  -  Text experimental  -  Cursa  -  Meduza (X)  -  Un pahar de vin  -  Clocitorul Josh  -  Om vs. cyborg  -  Starea de trecere  -  Gena morţii este instituirea metafizicii moderne  -  Cerc la persoana întâi  -  Solilocviu  -  În căutarea lacrimilor pierdute  -  Povestea (?) Pensionarului Incredul  -  Întunericul de dincolo  -  Lumânărica se pregăteşte să trăiască  -  Furnizorul de vise  -  Secretul  -  Poveste de mahala I : Meciul


Un american din Denver susţine că deţine imagini cu extratereştri

News TeamPublicat Duminică, 1 Iunie 2008, ora 10:10

      Au culoare gri, cam 1 metru 20 înalţime şi... clipesc. Acestea sunt semnalmentele unor extratereştri pe care un american din Denver, Statele Unite, susţine că i-a văzut şi i-a înregistrat.
     
      Mai mult, bărbatul va organiza azi o conferinţă de presă în care are de gând sa difuzeze caseta.
     
      Americanul, Jeff PEckman, e convins de existenţa extratereştrilor. El pretinde ca obiecte zburătoare neidentificate au aterizat in Los Angeles. Ba chiar unele au survolat Casa Albă.
     
      Peckman a mai declarat că un expert de la Şcoala de Film din Denver, care ar fi examinat cu mare atenţie controversatul film, a confirmat autenticitatea acestuia.
     
      Cu toate acestea, excentricul american precizează că nu a stat niciodată faţă în faţă cu un extraterestru.
     
      Filmul său este inclus într-un documentar realizat de Stan Romanek, un locuitor din statul Colorado care pretinde că a văzut de mai multe ori nave de origine extraterestră.
     
      Imaginile de pe casetă nu vor fi accesibile, pentru moment, marelui public, din cauza contractului încheiat cu postul de televiziune care va difuza documentarul. Peckman spune, însă, că peste câteva luni, oricine va putea obţine filmul de pe casetă.
     
      Ca urmare, bărbatul cere autorităţilor americane să alcătuiască o comisie care să pregătească populaţia pentru vizitele fiinţelor de pe alte planete.
     

Sursa :   Cotidianul.ro


Comentarii (2)  
Denis
Luni, 23 Iunie 2008, ora 18:14

Tot ce-i posibil. Nu stiu daca ati vazut primul film Transformers, dar acolo era o faza cind din robotul acela urias (inghetat in gheata) si acolo spunea un cercetator, ca din acel robot sau extras componente electronice care au stat la baza dezvoltarii microprocesoarelor. Eu cred ca pe undeva este adevarat ceva. Daca intr-adevar s-au prabusit OZN-uri, atunci imposibil sa nu se fi studiat tehnologia lor extraterestra si sa-l adaptezi incet cu incet nevoilor Omenirii.

tanase marian
Joi, 5 Iunie 2008, ora 22:18

un prieten spunra si sa credem acest lucru ca saltul urias al miceoprocesoarelor s a datorat telatiilor intergalactice reale peste care planeaza un incorect poate embargou

Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online