evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Praf minune (III)  -  De acum şi până-n noapte  -  Brăduţul  -  Apocalipsa  -  Cum le văd "ei" pe "ele" în Galeria de artă "Trei Salcâmi"  -  Gri şi roşu auriu  -  Povestire  -  La chambre quotidienne (fr)  -  Avatarul  -  Omul - cu - sacul, Timpul şi... Eu !  -  Fântâna de iasomie  -  Printre oameni  -  Meduza (III)  -  Nebunul  -  Asura Ni, Drahan - I - Bolte de Crini  -  Ceasul ispitirii  -  Luminile oraşului XXX  -  Jocul Zeilor (V)  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  Joia neagră  -  Curcubeul  -  Poveste de viaţă  -  Macii  -  Vatmanul - Anton şi Marcel  -  Petrecerea  -  Luminile oraşului XIII  -  Vânătoarea  -  Un singur trup, un singur suflet  -  Mimi, Momo şi Mumu  -  Lumea lui Ingo  -  Sexibon  -  Îngerul cenuşiu - Zora  -  Mergem acasă  -  Groparii  -  Australia, ca o felie de pâine  -  Coşmar  -  Altă Poveste(?) modernă  -  Ambiguitate clinică  -  În tren  -  Comando Fox  -  Liniştea  -  Cerc la persoana întâi  -  Cărăușul  -  Floarea de loldilal  -  Luminile oraşului XXII  -  Ignis  -  Castravetele  -  Texte.01  -  Andru  -  Închis


Sky News are primul corespondent Twitter

Ruth Barnett va

News TeamPublicat Duminică, 8 Martie 2009, ora 10:10

      Munca pe care o va face Ruth Barnett nu va consta doar în a posta informaţii în limita celor 140 de semne pe care le permite Twitter, ci şi în a sta la pândă pe serviciul de microblogging în căutarea de subiecte cu potenţial de breaking news.
     
      Vestea a fost pusă în circulaţie, fără voia Sky News, de către TechCrunch UK , care a pus mâna pe o notă internă care circula pe holurile televiziunii britanice de ştiri. “Fenomenul Twitter continuă să explodeze. O mărturie din Lahore ne-a parvenit prin intermediul Twitter, după ce anterior moartea unui britanic în Alpi, tot prin Twitter a ajuns la noi.
     
      Prima poză de la accidentul aviatic din râul Hudson a ajuns, de asemenea, prin Twitter. V-am convins?”, se scrie în nota internă trimisă în redacţia Sky News.
     
      “Echipa online o va folosi pe Ruth pe post de corespondent Twitter, aceasta urmând a cutreiera serviciul în căutarea de subiecte şi de feed back şi oferind totodată o prezenţă în twitterspheră pentru Sky News”, continuă reprezentanţii postului de televiziune.
     
      Pasul realizat de Sky News nu este primul de acest fel făcut de o instituţie media înspre lumea virtuală. Ultimul hit în materie de mină de subiecte, Second Life, a avut parte de jurnalişti dedicaţi trimişi atât de Reuters , cât şi de CNN.

Sursa :   Cotidianul

Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online