evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Poveste de culcare  -  Chat Room  -  Între „Ei” şi noi, Pământul! (II)  -  Cruciada bucătarilor  -  10 minute pâna la explozie  -  Ultima frontieră  -  Revederea de 20 de ani  -  Odă pentru Măria Sa, Îngerul nostru  -  Experimentul  -  Norma  -  Casa de la marginea pădurii  -  Povestea unui suflet  -  Experienţa însoţeşte sensul ascuns al misiunii noastre  -  Schimbare de management  -  Necunoscutul intrigant  -  John-486  -  Cine sunteţi?  -  Gol  -  Poveste de mahala II : Oiţa rătăcită  -  Limoniu  -  Homus trolEIbuzus  -  Valoare reziduală  -  Duel în Lumea Visurilor  -  O dimineaţă perfectă  -  Alfa si Omega. Moon  -  Fabrica de vise  -  Variaţiuni pe o temă mai veche  -  Tarsius  -  Cojocul (Cujuh)  -  Vikingul  -  Manifestul de aur al desăvârşirii  -  Proces neverbal  -  Plasa pe jăratic  -  Feţele dragostei  -  Servisul Auto  -  Nu este prima dată  -  Taxi  -  Vânătorii de poveşti  -  Planeta ascunsă  -  Ancheta  -  Dona  -  Peştele albastru  -  Zodia de apă - Niagara poetry  -  Somnul uitării  -  Luminile oraşului VI  -  Aura urii  -  O noapte într-un ceas  -  Emoţia reîntoarcerii  -  Halta părăsită  -  În tren


Expoziţia "Don Caesar, In Memoriam Cezar Ivănescu"

La Casa de Cultura a Sindicatelor, Galati, Romania

News TeamPublicat Duminică, 11 Octombrie 2009, ora 10:02

      * Organizatori: Casa de Cultura a Sindicatelor, Biblioteca „V.A.Urechia” si „Atelierele de lectura ale poetei Angela BACIU”.
     
      Seria evenimentelor culturale continua si in aceasta toamna la Casa de Cultura a Sindicatelor, atat prin realizarea unor lansari de carte, lecturi, expozitii, spectacole pentru copii si tineri, dar si prin organizarea in cadrul institutiei noastre a unor cursuri de dans, muzica, cenaclu literar si multe altele.. Directorul C.C.S d-ul Ovidiu Ioan MANOLE impreuna cu echipa de consilieri culturali organizeaza o serie de evenimente menite sa aduca bucurie urbei noastre, sa ofere si o alta varianta de petrecere a timpului liber tuturor iubitorilor de cultura si invita toti creatorii de arta sa isi dezvolte proiectele impreuna cu echipa noastra. Am organizat de curand „Ziua cartii pentru copii” si „Povestitorii de pe Strada Domneasca” in colaborare cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini, ziaristul Claudiu PAMUC si Libraria „Humanitas”.
      Incepand cu data de 05 octombrie va invit in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor sa vizionati expozitia de fotografii „DON CAESAR – IN MEMORIAM CEZAR IVANESCU” – expozitie realizata cu sprijinul extraordinar al Bibliotecii „V.A.Urechia” si in special a d-lui director Ilie ZANFIR, caruia ii multumesc. Expozitia cuprinde aproximativ 45 de fotografii inedite din arhiva personala a poetei Angela BACIU – franturi din viata unuia dintre cei mai mari poeti contemporani plecat de curand la ingeri Cezar IVANESCU. Aceasta expozitie a mai fost prezentata in cadrul „Festivalului National al Cartii Axis Libri”, ed.I, 2009 organizata de Biblioteca „V.A.Urechia, urmand ca ea sa fie expusa pana in primavara 2010 si la Braila, Tecuci, Iasi, Focsani, Bucuresti.
      Scopul acestui proiect este de a ne cunoaste mai bine valorile, de a afla mai multe lucruri despre scriitorii nostri contemporani si, nu in ultimul rand, de valorificare a spatiului public prin organizarea de activitati culturale de tip expozitii fotografice, lansari de carte, teatre, concerte, workshopuri graffiti si multe altele.
     

Nota :    pentru sugestii,propuneri: angela_baciu@yahoo.com
Nu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online