evomag.ro
    science-fiction fantasy poezie eseu arte vizuale
Caută :  
Resurse Contact
Sinucigaş plătit  -  Jocul Zeilor (II)  -  Casa nebunilor  -  Nick  -  Antarctic City  -  Uitarea  -  Înainte ca toate imaginile să dispară...  -  În beci  -  ªahul de duminică  -  Coconul  -  Cosas de la vita  -  Omega  -  Strada Cosmos  -  Pulbere de stele  -  Poveste de mahala I : Meciul  -  Ziua în care pământul s-a oprit  -  Depozit.02  -  Uezen  -  Praf minune (III)  -  Cojocul (Cujuh)  -  Muza  -  Orb  -  O noapte într-un ceas  -  Coana mare se mărită  -  Penato e căutat de prieteni  -  Aventurile Poetului Rătăcitor : (II) Poetul Soarelui  -  Fălci însângerate  -  Meduza (III)  -  Halucinaţie  -  Lala  -  Cum le văd "ei" pe "ele" în Galeria de artă "Trei Salcâmi"  -  Jocul Zeilor (V)  -  Avocatul celui care a vrut să mă omoare  -  A şaptea faţă a tăcerii  -  Dispariţia  -  Rochia străvezie  -  Meduza (V)  -  Taxi  -  Aripile din cer  -  Gena morţii este instituirea metafizicii moderne  -  Război obişnuit  -  Nyprus  -  Vid imprevizibil  -  Transplant de suflete...  -  Dimineaţă târzie  -  Claviaturi  -  Vatmanul - Anton şi Marcel  -  Poporul perfect  -  Începutul  -  Somnul


Sexibon

Ovidiu Bufnilă
ovidiubufnila.ning.comPublicat Duminică, 23 Octombrie 2005, ora 23:29

      Buna dimineata, Amanda!
      Bunda dimineata Ruboot!
      Si Amanda isi freca usor sfarcurile din celofan. Oglinda se rasuci un pic spre dreapta sa vada mai bine reactia lui Ruboot.
      Acum ca Razboiul Rece s-a sfarsit ce aveau sa faca oare toate personajele astea ciudate construite in laboratoarele din Mundao?
      Sa le recilam, se intrebara agentii secreti aprinzandu-si trabuce pantecoase si dand pe gat cate o dusca zdravana de vodca. Amanda, de exemplu, ce stia ea sa faca? Colonelul Ostrinzki se intoarse catre subalternii sai care tocmai decojeau o banana pe plaja din Akapolko. Hei, tipilor, aia nu e Amanda? A scos-o careva de la magazie? Sefu, aia e Amanda LOR, sopti un caporal dosind un pliculet de hasis in slip, gata, gata sa duca la bun sfarsit o misiune periculoasa sub acoperire. Amanda lo? Ce-i cu lumea asta mishto a serviciilor secrete, se duce de rapa? Si unde mai pui ca aparuse dincoace de orizontul vizibil o noua provocare: Meduza Meduzelor! Sefu, mi-a zis mie Amanda ca Meduza e un nume de cod pentru o vasta operatiune. Vor sa schimbe numele de cod al Universului plin de Universuri. Nu e joaca de loc. Akademiile si Savantii Desueti sunt complet in pericol, sopti caporalul nitel speriat. Colonelul Ostrinzki rase, sa vina Amanda sa pipaie daravela agentilor care umbla cu Meduza! Nimeni nu poate sa reziste acestui prototip de SEXIBON! Ne-a venit un SMS, sefu, un SMS! Ce zice? Zice ca suntem in aer! Meduza e in noi, sefu! E un program instructionat odata cu bifurcatia care ne-a adus pe lume. Baaa, savanti trebuia sa ne facem, zise colonelul scuipand in nisip. Pata aceea de saliva se valuri si luand forma unei Meduze Magice inghiti plaja, agentii, soarele si intreg Universul Valurit.
     

© Copyright Ovidiu BufnilăNu există nici un comentariu  
Comentează articolul  Spune-ţi părerea

    Toate câmpurile sunt obligatorii.
    Comentariul nu poate include link-uri.
    Dacă sunteţi logat, numele şi emailul se autocompletează.
    Comentariile sunt moderate şi vor apărea pe site numai după aprobare.

Nume :
Email (nu va fi afişat) :
Comentariu :


   SFera Online v.3 Final Edition - arte vizuale şi literatură de anticipaţie
      Toate drepturile rezervate. Copyright © 2001 - 2011 SFera Online | © 2011 - 2015 Arhiva SFera Online